Реализирани

Учредяването на Фондация “15 ВЕКА БЪЛГАРИЯ” е следствие от дългогодишни усилия и значителни инвестиции в технологи и човешки капитал.

Началото е поставено през 2009 г., когато една частна фирма решава да инвестира значителна сума в технологично оборудване, софтуер и обучения. С ясната идея, че основното предназначение на закупеното високотехнологично оборудване е свързано с опазване на недвижимото културно наследство и че възвръщаемостта на тази инвестиция ще бъде отложена значително във времето.

6 години по-късно ТЕЗАТА за ОТЛОЖЕНАТА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ се ПОТВЪРДИ категорично, НО 6 години по-късно ИМА ЦИФРОФИЗИРАНИ НЕДВИЖИМИ КУЛТУРНИ ПАМЕТНИЦИ в БЪЛГАРИЯ.

Част от проектите, които представяме са реализирани преди датата на учредяване на Фондацията, но те са следствие от усилията на ПАРТНЬОРИТЕ и екипа на фондацията.

Реализирани проекти:
Храм“Св.София-Премъдрост Божия“
Църква „Св.Георги–Победоносец”
Храм-паметник „Св. Александър Невски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>